Universiteit Twente

‘Verlaging van de CO2-footprint’

In 2014 gingen we als Universiteit Twente de samenwerking aan met SchuttersMGZ. Als ondernemende researchuniversiteit willen we namelijk een bijdrage leveren op het gebied van duurzaamheid. Daarom leggen we het zwaartepunt voor onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering bij milieu en klimaat. Onze ambitie is een structurele verlaging van de eigen CO2-footprint en SchuttersMGZ helpt ons dat te verwezenlijken.

Naast het drukken van folders, briefpapier, brochures en diploma’s voor zo’n 9000 studenten en 3000 medewerkers, verzorgt SchuttersMGZ ook de full colour uitgave van ons magazine U-Today. Het tijdschrift wordt in een oplage van 6000 exemplaren vier keer per jaar volledig CO2-neutraal geproduceerd. De niet te vermijden uitstoot wordt daarbij gecompenseerd via het Paradigm Project van de Climate Neutral Group. Zo vermijden we dat we met ons drukwerk het milieu belasten en kunnen we als Universiteit dankzij SchuttersMGZ een voorbeeldfunctie blijven vervullen.

SchuttersMGZ testimonials universiteit twente

Jouw privacy instellingen

schuttersmagazijn.nl hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Hieronder kun je je eigen voorkeuren samenstellen.

Lees ons privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy instellingen