Rijksoverheid

‘Veelzijdigheid en gebruiksgemak’

De taken die de Rijksoverheid heeft om de Nederlandse burgers te dienen zijn divers. Net als de werkzaamheden die SchuttersMGZ sinds 2015 voor ons uitvoert. Met afdelingen als politie, reclassering en het Ministerie van Veiligheid en Justitie, zijn we een groot en complex orgaan, met vele verschillende en zeer uiteenlopende wensen op het gebied van drukwerk, voorraadbeheer en aanvullende dienstverlening. SchuttersMGZ weet ons op al die vlakken te ontzorgen.

Met ruim 3000 geklimatiseerde palletplaatsen en de modernste web2print-systemen hebben onze medewerkers eenvoudig en snel het gewenste gebruiks- en handelsdrukwerk in handen. Naast een administratief traject dat grotendeels geautomatiseerd is, vanaf de controle op inkoopopdrachten tot de elektronische facturatie, brengt SchuttersMGZ jarenlange ervaring in op het gebied van milieudoelstellingen, waarmee ze invulling geven aan onze duurzame, logistieke doelstellingen.

Voor het Ministerie van Veiligheid en Justitie is bovendien vereist dat er binnen een groot geografisch gebied, fijnmazig gedistribueerd kan worden. Dit soort specifiek afgestemde wensen op grote schaal zijn voor SchuttersMGZ geen enkel probleem. Zij helpen ons om klaar te kunnen staan voor de burgers.

SchuttersMGZ testimonials Rijksoverheid

Jouw privacy instellingen

schuttersmagazijn.nl hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Hieronder kun je je eigen voorkeuren samenstellen.

Lees ons privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy instellingen