De Friesland Zorgverzekeraar

‘Veilig en betrouwbaar op alle fronten’

Al zes jaar is ons drukwerk bij SchuttersMGZ in veilige handen. Met ruim een half miljoen verzekerden zijn we als De Friesland een van de grotere zorgverzekeraars van Nederland. Bij het contact met al deze klanten speelt persoonlijke informatie vaak een grote rol. Het is dan ook uitermate belangrijk dat er op een vertrouwelijke manier met alle persoonsgegevens wordt omgegaan binnen het drukwerk. SchuttersMGZ handelt via de meest actuele ISO-normen (ISO 27001 en ISO 27002) en kan daardoor altijd de juiste werkwijze garanderen die past bij privacygevoelige data.

Wegens de enorme drukte in de maanden november en december is leverbetrouwbaarheid voor ons in die periode van extra groot belang. Naast een aantal vaste medewerkers beschikt SchuttersMGZ over een grote groep flexibel inzetbare krachten die tijdens de momenten van piekbelasting bij kunnen springen. Zo blijven de drukpersen continu draaien. Dankzij SchuttersMGZ weten we bij De Friesland Zorgverzekeraar zeker dat de communicatie met onze klanten veilig en op tijd plaatsvindt.

De Friesland Zorgverzekeraar

Jouw privacy instellingen

schuttersmagazijn.nl hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Hieronder kun je je eigen voorkeuren samenstellen.

Lees ons privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy instellingen