Boek Zuid-West Friesland

De pracht van Fryslân!

Het boek Twaalf maanden is een particuliere uitgave over Zuid-West Friesland. Dit fotoboek staat vol landschappen, natuur en vogels. Alle foto’s in het boek zijn gemaakt door de gepensioneerde beroepsfotograaf Jan Tijsma.

Om een sprankelend en kleurkrachtig boek te realiseren hebben een extra begeleiding geboden aan de lithografie en kleurgebruik. Het boek is gedrukt op de LED-pers waardoor we die extra kracht konden geven aan de afbeeldingen. Drukken op de LED-pers heeft als voordeel namelijk dat de inkt niet wegslaat in het papier maar direct op het oppervlak droogt dankzij de LED-lampen. Dhr. Tijsma was na productie ontzettend blij met de kroon op zijn jarenlange werk als fotograaf!

Business Development Manager Arend Hartlief over deze productie: “Ik vond het mooi om met de uitgever een boek te maken wat zichzelf verkoopt. En dat is wel gebleken want het boek was binnen 2 maanden uitverkocht!”

Drukspecificaties:

  • 176 pagina’s binnenwerk
  • Gedrukt op gesatineerd papier

Boek Zuid West Fryslan

Boek Fryslan Jan Tijsma

Jouw privacy instellingen

schuttersmagazijn.nl hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Hieronder kun je je eigen voorkeuren samenstellen.

Lees ons privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy instellingen