Heidelberg terug in de tijd

Wij zijn geen jonkies meer

En daar zijn we trots op! Al sinds 1952 adviseert SchuttersMGZ op het gebied van gedrukte communicatie. Eerst onder de naam Schuttersmagazijn, later SMG-groep en ondertussen een mooie middenweg: SchuttersMGZ.

Ruim 70 jaar aan ervaring wat ons heeft laten uitgroeien tot specialist in totaaloplossingen. In communicatie dan wel. En al die tijd al realiseren we wensen op het gebied van crossmediale communicatie. Hoe groot of ingewikkeld het project ook is, SchuttersMGZ is zo’n partner waar je op kan bouwen.

Wij denken met je mee en ontzorgen in de breedste zin van het woord.

Persoonlijkheid raakt

Hoewel er de afgelopen jaren veel is veranderd en het bedrijf heeft meebewogen met de internationale digitalisering, is er ook zeker iets dat altijd hetzelfde is gebleven. En dat is ons contact met de klant!

Persoonlijk contact zit sinds dag één in ons bloed. En juist in een tijd waarin steeds meer processen geautomatiseerd worden, vinden wij het belangrijk om dit te onderhouden. Daarom heb je als klant ook altijd een vast contactpersoon!

Start met raak communiceren

Heidelberg terug in de tijd

Jouw privacy instellingen

schuttersmagazijn.nl hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Hieronder kun je je eigen voorkeuren samenstellen.

Lees ons privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy instellingen