De modernste bindstraat van Europa bij SchuttersMGZ

We maken graag (opnieuw) kennis met je! Sinds jaar en dag bieden wij onze klanten eindeloze mogelijkheden op grafisch gebied, en dat doen we ook graag voor jou. Mede dankzij onze compleet nieuwe bindstraat voor garenloze brochures.

Jaarverslagen, briefpapier, brochures, folders, flyers en posters, het zijn belangrijke uitingen richting jouw doelgroep. Bij SchuttersMGZ beschikken we over de kennis en faciliteiten om alle denkbare soorten drukwerk te leveren! Van klein- tot grootformaat en van print tot offsetdruk.

Sinds kort hebben wij ook de modernste bindstraat van Europa in onze drukkerij staan. En daar zijn we uiteraard ontzettend trots op! Wil jij ook mooie brochures laten maken? Ook dat doen we graag voor je. De mogelijkheden zijn eindeloos dankzij onze nieuwe Mueller Martini Allegro bindstraat! Ons team professionals staat vol enthousiasme klaar om alle garenloze orders volledig onder ons eigen dak te verwerken.

Onze bindstraat:

✓ Hoge kwaliteit brochures.Brochures modernste bindstraat
✓ Scherp geprijsd door productie in huis.

✓ Snel op locatie(s) geleverd.

Bij garenloze brochures wordt het binnenwerk met sterke PUR-lijm gehecht in de omslag, met een staande rug. Op de rug heb je dus eventueel ook nog ruimte om een titel of kreet te plaatsen! Het gebruik van twee rillen zorgt ervoor dat de brochure keer op keer opengeslagen kan worden zonder risico op scheurtjes. Wel zo fijn natuurlijk!

Wij durven wel te zeggen dat garenloze brochures bijna automatisch kwaliteit, duurzaamheid en autoriteit uitstralen.

Dat wil jij toch ook? Bestel meteen!

Jouw privacy instellingen

schuttersmagazijn.nl hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Hieronder kun je je eigen voorkeuren samenstellen.

Lees ons privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy instellingen