Bij SchuttersMGZ werken we volgens geldende regels binnen de branche. Hier vind je alles over onze certificeringen.

ISO 9001: richtlijnen kwaliteitsmanagement

ISO 9001 is een internationaal erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement en geeft belangrijke richtlijnen waaraan een goed kwaliteitsmanagementsysteem moet voldoen. ISO-9001 helpt onze organisatie om bedrijfsprocessen te beheersen en te verbeteren.

ISO 270001: informatiebeveiliging goed geregeld

Deze internationale standaard voor informatiebeveiliging nemen wij zeer serieus. In de ISO 27001 norm staat beschreven hoe informatie procesmatig beveiligd kan worden. Ook stelt deze norm eisen voor het vaststellen, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd Management Systeem.

ISO 14001: de internationale norm voor milieumanagement

Deze certificering beschrijft de kernelementen voor het opzetten, implementeren, onderhouden en verbeteren van een milieuzorgsysteem. Onderdelen hiervan zijn het formuleren van milieubeleid, het vastleggen van de milieuaspecten en -effecten, het opstellen van milieudoelstellingen en -programma’s en het implementeren van een milieu-beheersysteem. Bij ISO 14001 is alles gericht op de continue verbetering van milieuprestaties.

Certificaat Groenbalans: CO2 neutraal produceren

Groenbalans is onze partner in duurzaamheid. Zij adviseren over de CO2-footprint, oplossingen voor reductie en verduurzaming en CO2-compensatie met als uitkomst een klimaatneutrale onderneming. Onze productie is CO2 neutraal door de inkoop van groene stroom en compensatie van resterende uitstoot. Oftewel: wij compenseren alles wat we zelf vervuilen.

Groenbalans_Logo

 

Terug naar de homepage

Certificeringen SchuttersMGZ ISO

Hier wil ik meer over weten!

Kunnen wij je helpen te gaan raken met je communicatie? Stel ons al je vragen en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!

Jouw privacy instellingen

schuttersmagazijn.nl hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Hieronder kun je je eigen voorkeuren samenstellen.

Lees ons privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy instellingen